Вагинално подмладяване – стягане

Това е безопасна и ефективна нехирургична процедура, която включва използването на лазери за вагинално стягане.

Вагиналната отпуснатост се появява при жени по време на пременопаузалния или постменопаузалния период и може да бъде причинена от стареене, раждане или хормонален дисбаланс.
Намаленото сексуално усещане може да бъде причинено и от отпуснатост на влагалището. Лазерното вагинално стягане укрепва и стяга вагината за по-добри резултати при сексуално удовлетворение.
Лазерът създава безболезнени малки разкъсвания във вагиналния канал, които позволяват на вагиналната тъкан да образува нов колаген и кръвоносни съдове, които правят вагиналната тъкан по-гъвкава, по-здрава и по-смазана.
Лазерното вагинално подмладяване също помага на жени с уринарна инконтиненция. Това включва неволно изтичане на урина при кихане, смях и кашляне.
Лечението е съобразено със специфичните нужди. Благодарение на апликатора, управляван от робот, няма нужда от ръчно позициониране, което осигурява по-точно насочване и повече комфорт, като в същото време фракционните лазери обновяват тъканта на вагиналната стена и подпомагат производството на колаген.
Опитен медицински естетичен лекар Dr. В клиниката Ökkeş Şimşek могат да се извършват много вагинални приложения, като вагинално стягане и избелване на вулвата.

Процедура за вагинално подмладяване и стягане без необходимост от подходяща операция и упойка за жени…

Diğer Medikal Estetik Uygulamaları

Some text contact

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
Fill out this field
Fill out this field
Nasıl Yardımcı Olabilirim?